A MAGYAR KARDIOLÓGUSOK TÁRSASÁGA ÉS A MAGYAR GYERMEKGYÓGYÁSZ TÁRSASÁG GYERMEKKARDIOLÓGIAI SZEKCIÓJÁNAK ÜLÉSE

Vital Hotel Nautis****superior
Gárdony, 2022. szeptember 30 – október 1. 

 

Az ülés időpontja:

2022. szeptember 30 – október 1.

Az ülés várható kezdési időpontja:

Szakdolgozói szekció:  2022. szeptember 30., 11.00 óra

Orvosi szekció: 2022. szeptember 30., 14.00 óra

Az ülés várható befejezési időpontja:

2021. október 1., 13.00 óra

Kiállítás helyszíne:

A hotel lobby-ja

Étkezések helyszíne:

Hotel étterme

Kísérő programok:

2022. szeptember 30., péntek, 20.00 óra

Fogadás a hotel éttermében

Rendezvényszervező iroda:

Club Service Kft., 4024 Debrecen, Kossuth u. 42.

Tel.: 52/522-222

E-mail: gyermekkardio2022@clubservice.hu

ÉTKEZÉSEK / EBÉDEK

Büféasztalos ebéd lehetőséget szervezetten a hotel éttermében (az ülés helyszínén) biztosítunk a regisztrált résztvevők részére, előzetes megrendelés alapján, a végleges programban feltüntetett időpontban.

Helyszíni ebédrendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni.

Az ebédek költségét a részvételi díj tartalmazza, de csak abban az esetben rendeljük meg az étkezést, ha online regisztrációja során jelöli ebéd igényét!

Kísérők részére ebéd térítés ellenében igényelhető online regisztrációkor.

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

Szeptember 30., péntek, 20.00 óra

Fogadás a hotel éttermében

Költségét a részvételi díj nem tartalmazza, online regisztráció során rendelhető, ára: bruttó 8 000 Ft/fő (27%-os Áfa-t tartalmaz).

PARKOLÁS

A szálloda parkolójában térítésmentesen parkolhatnak a rendezvényre érkező vendégek.

HATÁRIDŐK

Absztraktok beküldési határideje: 2022. július 30.

Az absztrakt elfogadásának visszaigazolása: 2022. augusztus 15. 

Szállásfoglalás határideje: 2022. augusztus 31.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 12.

SZÁMLÁZÁS, FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásával egyidejűleg a díjbekérő is elküldésre kerül, mely alapján várjuk az utalás beérkezését.

A jelentkezést követően kapott visszaigazolást kérjük ellenőrizze és ha bármi javítás szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, illetve az utalást ne indítsa el. Csak a helyesen visszaigazolt szolgáltatásokat kérjük kiegyenlíteni. Az esetlegesen hibásan igényelt és fizetett szolgáltatások összegét csak a lemondási feltételeknél szereplő határidőkig áll módunkban visszatéríteni.

Amennyiben Önnek a részvételét egy cég támogatja, de a díjbekérőt a rendszer az Ön részére is küldi, ne indítsa el az utalást. A regisztráció folyamán, a számlázási rovatban megadott kapcsolattartó részére is küldésre kerül a díjbekérő, a kifizetést mi intézzük az Önt támogató céggel.

Regisztrációja akkor válik véglegessé, amikor a díjbekérő összege a megadott határidőkigbeérkezik a bankszámlánkra. Az utalás beérkezését követően a regisztrációkor megadott számlázási névre és címre készül és kerül kiküldésre a számla.

A Club Service Kft. jogosult elektronikus számlák kiállítására, illetve ezen számlák e-mailben történő kézbesítésére, mely számlákat a számla befogadója eredeti dokumentumnak tekint. A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli.

A Club Service Kft. papír formátumú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a regisztráció során jelzi a szervezőirodának.

Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel szükség esetén számlázási ügyben a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot. Adathiányos számlázási rovattal megrendelését nem áll módunkban elfogadni. A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük, pontosan adják meg. Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, e-mail) fogadunk el.

Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség.

Szállás megrendelését 2022. augusztus 31-ig, regisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2022. szeptember 12-ig mondhatja le térítésmentesen. A határidők utáni lemondás esetén az összes, megrendelt szolgáltatás díját teljes mértékben meg kell fizetni.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

MÁV menetrend

VOLÁN menetrend

Taxi a Velencei-tónál (5-20 perces kiszállási idő)